Zwangerschapsshoot

Wat een wonder als er onder jouw hart nieuw leven groeit! Als je buik steeds ronder wordt, je de schopjes voelt en het moment steeds dichterbij komt dat je je kindje in je armen kan houden. Zwanger zijn is een hele bijzondere tijd die 'maar' negen maanden duurt. Negen maanden waarin je er steeds verder naar toe groeit om (weer) moeder te mogen worden.

Hoe waardevol is het dan om van deze periode van zwanger zijn een blijvende herinnering te hebben. Een zwangerschapsshoot kan je alleen doen, met je kind(eren) of als gezinsshoot.

Het mooiste is het om je zwangerschap vast te laten leggen tussen de 30 en de 35 weken. Je buik is dan duidelijk zichtbaar en mooi in vorm en jij voelt je waarschijnlijk wat beter dan op het moment dat je hoogzwanger bent.

 

 

Als je een zwangerschapshoot en een newbornreportage boekt krijg je 10% korting op de newbornshoot.

 


Newborn-lifestyleshoot

Je pasgeborene, zo kwetsbaar en klein. Een tijd die je stil zou willen zetten omdat het maar zo heel eventjes is. Graag zet ik de tijd voor jullie even stil. Om later terug te kunnen dromen en je weer te verwonderen over hoe klein ze waren!

In papa's sterke armen, in je eigen bedje, op de bank of met z'n allen op het grote bed!

Newborn lifestyle fotografie is natuurlijke fotografie voor het meest pure beeld! Je kunt het beste ongeveer 2 maanden voor de uitgerekende datum contact opnemen. Zo kan ik er vast rekening mee houden met het plannen van andere fotoshoots en een plekje voor jullie reserveren. Als jullie kindje dan geboren is hoor ik dat graag zo snel mogelijk zodat we een fotoshoot kunnen afspreken binnen 3 weken. Want dat allereerste prille begin wil je juist vastgelegd hebben!  We passen ons helemaal aan aan het ritme van je pasgeborene om zo in alle rust te kunnen fotograferen. Hou de hele ochtend dus maar vrij want een newbornshoot duurt gerust 2 tot 3 uur.

Wist je dat je bij het boeken van een zwangerschaps- én newbornshoot je 10% korting krijgt op de newbornshoot?

 


Verjaardagshoot / cakesmash

De verjaardag van je kind is iedere keer weer bijzonder!

Wat een feestje als je dat al kan beginnen met een persoonlijke uitnodiging! De voorpret begint al bij de fotoshoot. Binnen in de huiskamerstudio of op een buitenlocatie. Niet alleen voor de 1e verjaardag, maar ook de 2e, 3e of... wanneer jij maar wilt!

Neem ongeveer 2 maanden voor de verjaardag van je kindje contact op voor het plannen van een afspraak. We kunnen dan samen overleggen wat voor thema we gaan doen en hoe we dit vorm gaan geven. Ik adviseer om 5 weken voor de verjaardag de fotoshoot te doen. Bij de verjaardagsshoot of cakesmashshoot zit een digtiaal bestand voor een uitnodiging. Zo heb je nog voldoende tijd om iedereen te verassen met een persoonlijke uitnodiging. Natuurlijk is het ook mogelijk om de uitnodigingen voor het verjaardagsfeest bij mij af te laten drukken. Mijn stijl is natuurlijk en rustig zodat jouw kind in het middelpunt staat! Je kan kiezen uit verschillende achtergronden, wit, blauw, brocante creme, grijs en lichtbruin gemeleerd. 

Als het mooi weer is, is het ook super leuk om de fotoshoot op een buitenlocatie te doen. Wat dacht je van een leuke tipitent met slinger, of met de taart op een mooi kleed op een bruggetje? Ideeën genoeg en (bijna) alles is mogelijk!

 

Bij een cakesmash komt er € 20,- bij het gekozen pakket voor het taartje die je daarna mee naar huis mag nemen.

Een badsessie is extra bij te boeken voor € 25,- incl. 3 foto's extra.

 

 

Ideeën bekijken voor cakesmashdecors in verschillende stijlen? Klik dan hier verder!


Klassieke kinderportretten

 

Een portretshoot vindt plaats in de huiskamerstudio bij mij thuis. Kenmerken voor mijn stijl zijn rust, zwart/wit en contrast. De rust kan je brengen door kleding aan te trekken zonder drukke printen en in donkere kleuren, bij een donkere achtergrond.

 

Deze shoot is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en zal ongeveer 20 minuten duren.

 

 

De investering voor deze shoot is € 75,- voor 4 digitale bestanden.

Ieder volgend kind in het gezin voor € 50,-


Gezins/familieshoot

Het is vaak een hele uitdaging om een hele familie bij elkaar te krijgen op dezelfde dag. Maak er daarom ook gelijk een gezellig familiefeestje van! Met een familieshoot zijn we ongeveer 1,5 uur bezig. Van alle mogelijke combinaties maken we foto's zodat iedereen foto's heeft van zijn familie, gezin en kinderen. De fotoshoot opzich is al een hele activiteit. Neem er de tijd voor en ga naar afloop b.v met elkaar uit eten! Voor de kinderen kan je gerust wat favoriet speelgoed meenemen, dan kan de snoep thuis blijven :)

Een locatie waar kinderen vrij kunnen rennen en spelen is een must. Dan geeft het niet al je soms op elkaar moet wachten.

Met een grote familie is het vaak een hele klus om kleding uit te zoeken. Kies ongeveer 3  kleuren die je terug laat komen in de kleding en die ook in de omgeving te vinden zijn. Vermijd drukke prints en grote teksten, dat leidt af. Maar zorg er vooral voor dat iedereen zichzelf kan voelen in wat hij of zij aan heeft!


Loveshoot

 

Wat een feestje als je de liefde van je leven hebt gevonden. Verras hem of haar met een fotoshoot van jullie samen om dit geluk te vieren! Ook heel handig voor een verlovingskaartje, save the date kaart of de trouwkaart!

Bij het afnemen van een trouwreportage krijg je 50% korting op de loveshoot!