Verjaardagshoot

De verjaardag van je kind is iedere keer weer bijzonder!

Wat een feestje als je dat al kan beginnen met een persoonlijke uitnodiging! De voorpret begint al bij de fotoshoot. Binnen in de huiskamerstudio of op een buitenlocatie. Niet alleen voor de 1e verjaardag, maar ook de 2e, 3e of... wanneer jij maar wilt!

Neem ongeveer 2 maanden voor de verjaardag van je kindje contact op voor het plannen van een afspraak. We kunnen dan samen overleggen wat voor thema we gaan doen en hoe we dit vorm gaan geven. Ik adviseer om 5 weken voor de verjaardag de fotoshoot te doen. Bij de verjaardagsshoot  zit een digtiaal bestand voor een uitnodiging. Zo heb je nog voldoende tijd om iedereen te verassen met een persoonlijke uitnodiging. Natuurlijk is het ook mogelijk om de uitnodigingen voor het verjaardagsfeest bij mij af te laten drukken. Mijn stijl is natuurlijk en rustig zodat jouw kind in het middelpunt staat! Je kan kiezen uit verschillende achtergronden, wit, blauw, brocante creme, grijs en lichtbruin gemeleerd. 

Als het mooi weer is, is het ook super leuk om de fotoshoot op een buitenlocatie te doen. Wat dacht je van een leuke tipitent met slinger, of met de taart op een mooi kleed op een bruggetje? Ideeën genoeg en (bijna) alles is mogelijk!