Newbornshoot Lifestyle

 

Een stille wens

werd een verlangen.

Naar jou, een klein mens.

Jij hebt hoop door geluk

vervangen.

 Je pasgeborene, zo kwetsbaar en klein. Een tijd die je stil zou willen zetten omdat het maar zo heel eventjes is. Graag zet ik de tijd voor jullie even stil. Om later terug te kunnen dromen en je weer te verwonderen over hoe klein ze waren!

In papa's sterke armen, in je eigen bedje, op de bank of met z'n allen in het grote bed!

Newborn lifestyle fotografie is natuurlijke fotografie voor het meest pure beeld! Je kunt het beste ongeveer 2 maanden voor de uitgerekende datum contact opnemen. Zo kan ik er vast rekening mee houden met het plannen van andere fotoshoots en een plekje voor jullie reserveren. Als jullie kindje dan geboren is hoor ik dat graag zo snel mogelijk zodat we een fotoshoot kunnen afspreken binnen 3 weken. Want dat allereerste prille begin wil je juist vastgelegd hebben! Voordat ik kom is het fijn als het binnen ongeveer 25 graden is en jullie kindje lekker gebadderd en gedronken heeft. Natuurlijk is het ook prima als er tussendoor nog gevoed moet worden. We passen ons helemaal aan aan het ritme van je pasgeborene om zo in alle rust te kunnen fotograferen. Hou de hele ochtend dus maar vrij want een newbornshoot duurt gerust 2 tot 3 uur.

Wist je dat je bij het boeken van een zwangerschaps- én newbornshoot je 10% korting krijgt op de newbornshoot? Voor een overzicht van de tarieven kijk je op de pagina investering.