Newborn-lifestyleshoot

Je pasgeborene, zo kwetsbaar en klein. Een tijd die je stil zou willen zetten omdat het maar zo heel eventjes is. Graag zet ik de tijd voor jullie even stil. Om later terug te kunnen dromen en je weer te verwonderen over hoe klein ze waren!

In papa's sterke armen, in het eigen bedje, op de bank of met z'n allen op het grote bed!

Newborn lifestyle fotografie is natuurlijke fotografie voor het meest pure beeld! Ik neem alleen m'n camera mee en gebruik alleen natuurlijke poses. Je kunt het beste ongeveer 2 maanden voor de uitgerekende datum contact opnemen. Zo kan ik er vast rekening mee houden met het plannen van andere fotoshoots en een plekje voor jullie reserveren. Als jullie kindje dan geboren is hoor ik dat graag zo snel mogelijk zodat we een fotoshoot kunnen afspreken tussen de 2 en 6 weken. Want dat allereerste prille begin wil je juist vastgelegd hebben!  We passen ons helemaal aan aan het ritme van je pasgeborene om zo in alle rust te kunnen fotograferen. Hou de hele ochtend dus maar vrij want een newbornshoot duurt gerust 2 tot 3 uur.

 

Tips:

- Zorg voor een aangename temperatuur in huis van ongeveer 22/23 graden.

- Het is handig als je kindje lekker ligt te slapen als ik kom zodat ik gelijk wat foto's kan maken in het eigen bedje.

- Trek alvast een witte of zandkleurige romper aan voor als we nog foto's in de romper willen maken.

- Wil je foto's zonder kleertjes? Trek deze dan een half uur van te voren uit zodat er geen afdrukken meer zichtbaar zijn. Wikkel ze in lekkere doek en zet de    verwarming op 24 graden. Als je kringeltjes op het huidje zie is het iets te koud voor ze.

- Kies voor rustige natuurlijke tinten in de kleding in b.v creme, zandkleurig, lichtgrijs of zacht blauw en roze.

- Een ruimte met veel natuurlijk licht is echt nodig omdat ik geen gebruik maak van flitslicht bij baby's.

 

 

Wist je dat je bij het boeken van een zwangerschaps- én newbornshoot je 10% korting krijgt op de newbornshoot?