Gezins-familieshoot

 

Familie, het geeft je wortels, laat je groeien. 

Hoe waardevol is het om daarom foto's te hebben van je dierbaren.

Te genieten dat je ze om je heen mag hebben en om later terug te kijken hoe klein ze toen waren.

De spontane momentjes leg ik graag voor jullie vast. Die lach, die knuffel en die stoeipartij zoals het gaat in een gezin en familie. 


Het is vaak een hele uitdaging om een hele familie bij elkaar te krijgen op dezelfde dag. Maak er daarom ook gelijk een gezellig familiefeestje van! Met een familieshoot zijn we ongeveer 1,5 tot 2 bezig. Van alle mogelijke combinaties maken we foto's zodat iedereen foto's heeft van zijn familie, gezin en kinderen. De fotoshoot opzich is al een hele activiteit. Neem er de tijd voor en ga naar afloop b.v met elkaar uit eten! Voor de kinderen kan je gerust wat favoriet speelgoed meenemen, dan kan de snoep thuis blijven :)

Een locatie waar kinderen vrij kunnen rennen en spelen is een must. Dan geeft het niet al je soms op elkaar moet wachten.

Met een grote familie is het vaak een hele klus om kleding uit te zoeken. Kies ongeveer 3  kleuren die je terug laat komen in de kleding en die ook in de omgeving te vinden zijn. Vermijd drukke prints en grote teksten, dat leidt af. Maar zorg er vooraal voor dat iedereen zichzelf kan voelen in wat hij of zij aan heeft!

Voor een familieshoot kiezen we altijd pakket 3. Boven de 10 personen reken ik 5 euro per persoon extra. Dit is omdat ik van iedere samenstelling foto's maak zodat ieder gezin ook met een gezinsfoto en een foto van de kinderen naar huis gaat.

Uiteraard krijg je dan ook meer foto's mee dan de 30 uit pakket 3.