Martin en Marga, Bruiloft in Gorinchem

Gepubliceerd op 20 september 2019 om 19:44

Op de galerij waar Martin en Marga hun appartement hebben heerst al een vrolijke stemming. De medebewoners van de woongroep, allemaal al prachtig aangekleed, maken de galerij gezellig met balonnen en bloemen! Want vandaag is het feest, Martin en Marga gaan trouwen!

In hun eigen woning is Marga nog mooier gemaakt door de kapster en zorgt ze nog voor een bak koffie voor hoor schoonmoeder. Aan de andere kant zit Martin al helemaal klaar, maar nog rustig te wachten tot hij zijn bruid op mag halen.

De liefdevolle blikken tussen jullie zeggen genoeg. Wat zijn jullie dol op elkaar en jullie ouders blij dat jullie elkaar gevonden hebben!

Na een ontspannen fotoshoot in het centrum van Gorinchem gaan  we naar het Stadhuis. De kring van hartjesbalonnen staat symbool voor de liefde waar jullie mee worden omringt en die jullie hebben voor elkaar.

Wat minder soepel verliep was de ring van Martin. Gelukkig is Marga niet snel van haar stuk gebracht en na een poosje wurmen ging de ring toch nog om!

In 'De Hipper' genoten we van de bruidstaart die Marga zelf heeft versierd met gekleurde hartjes. Want kleur, dáár houden jullie van!

Ik wens jullie heel veel kleurige en fleurige dagen samen en een lang, gelukkig huwelijk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.