Trouwen in je achtertuin, Klaas en Maria

Gepubliceerd op 6 juni 2018 om 18:47

Voorzichtig komt de zon boven de boomtoppen uit. De eerste zonnestralen beloven dat het een heerlijke dag gaat worden! En dat is nou precies iets wat we goed kunnen gebruiken op de trouwdag van Klaas en Maria.

Onderweg zie ik bij verschillende huizen de vlag met een witte ballon al wapperen op de route van de bruidegom naar de bruid. Een verassing van de ceremoniemeesters!

Kapster Leonie is al druk bezig met het bruidskapsel. Mam zet voor het laatst een bak koffie in de favoriete mok. Trouwen is het begin van iets nieuws, maar ook een afsluiten van een hele belangrijke periode in je leven!

 

Klaas staat al paraat en laat vol trots de mooie oude auto zien. Daar wordt Maria wel blij van! Na even wachten is daar dan de eerste ontmoeting. Wauw, wat zijn jullie trots op elkaar!

Na een laatste knuffel gaan we foto's maken bij de De Wiel in Schoonrewoerd aan de Diefdijk. Een prachtig plekje bij een monumentale boerderij, De Kruithof. We genieten van het heerlijke weer, het bloeiende fluitenkruid, de vogels, de rust en Klaas en Maria vooral van elkaar :)

 

In Middelkoop zijn de gasten ondertussen gearriveerd en de neefjes staan reikhalzend uit te kijken naar de komst van ome Klaas en tante Maria. De kinderen van de klas van Maria zijn ook aangekomen, tijd voor de ceremonie!

Het bordje wijst ons de weg naar de boomgaard waar het ja-woord uitgesproken zal worden. Hoe persoonlijk, in je eigen achtertuin. Een voorrecht om op zo'n mooi plekje groot te zijn geworden!

Op mooi versierde stoeltjes en de kinderen op fruitkisten horen we hoe Klaas en Maria man en vrouw van elkaar worden.  Met het zegenlied van de kinderen wordt een gevoelige snaar geraakt.  Geeft een extra dimensie aan dit moment!

 

Een gezellig spel met de kinderen van school, een goed verzorgde lunch en het is alweer tijd om naar de kerk te gaan. De kerkklokken beieren, de dienst begint!

 

Het feest wordt verder gevierd in De Til, in Giessenburg met alle familie, vrienden, kennissen, collega's en wie dan ook. 

Veel geluk samen!

 

Ik heb genoten van deze fantastische dag. En ik hoop jij van de foto's! Laat een berichtje achter voor het bruidspaar!

Neem gerust contact op als je meer informatie wil over een trouwreportage of een andere fotoshoot.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sjanie Bijl
3 jaar geleden

Wat een gave foto’s !!!👌😊

Dineke
3 jaar geleden

Wauw! Mooie foto's zeg! (Kan ook niet anders met die leuke mensjes) En die met je moeder is ook ❤❤ nagenieten van die mooie dag!

Corry
2 jaar geleden

Wat een prachtige foto’s Thamara! En wat een prachtige jurk draagt dit bruidje👌🏻