Trouwreportage Landgoed Dordwijk, Jan Willem en Anne Roos

Gepubliceerd op 1 mei 2018 om 20:07

Er heerst al een gezellige bedrijvigheid als ik 's morgens bij Anne Roos aan kom. De laatste hand wordt aan het bruidskapsel gelegd, de jurk hangt klaar en vader poetst de auto's nog even glimmend schoon. 

Dan is het wachten op de bruidegom! In wat voor auto zal hij komen? Hoe ziet hij eruit? Gelukkig laat hij niet lang op zich wachten want daar komt ronkend de rode Ford Mustang de hoek om zetten.

Op het pad wacht Jan Willem zijn bruid op. Die vandaag zijn vrouw gaat worden. Maar niet voordat er even 'gedjumd' moet worden. Een vreugdesprongetje, of drie.. in de lucht. Of zal het meer van de zenuwen komen?

Daar is ze dan hoor! Zijn mooie bruid. Klaar om aan deze dag te beginnen waar ze samen al zo lang naar hebben uitgekeken.

De auto heeft even opstartproblemen. Maar na een paar spannende momenten kunnen we toch richting Landgoed Dordwijk voor de fotoreportage! Gelukkig maar!

 

Het frisse lentegroen, de stijlvolle locatie en natuurlijk het bruidspaar maken het tot een romantisch tafereel. En ook hier moet even gedjumd worden!

Ondertussen hebben de daggasten zich verzameld bij 'de Kampanje' in Hardinxveld-Giessendam. Daar wordt het bruidspaar met veel 'ooohs', 'aaaahs', bewonderende blikken en een uitgebreide keuring van de jurk door de tante's, welkom geheten.

Na een heerlijke lunch gaat het richting het raadhuis van Sliedrecht. Vol vertrouwen geeft de vader zijn dochter aan de bruidegom.

Ooit wel eens mee gemaakt dat de ambtenaar nog een lied inzet van vroeger? Toen ze elkaar kende via de vakantiebijbelweek? Het levert in ieder geval een vrolijk moment op!

Na het ja-woord en dé kus leest de zus van de bruid de trouwakte voor. En met een flinke hamerslag is dit huwelijk vastgelegd.

Buiten zitten twee duiven met smart op hun vrijheid te wachten. Het is wel een beetje eng om zo'n beestje vast te houden maar je hebt het maar mooi gedaan Anne Roos! Gelukkig krijgen ze al gauw de vrijheid. 

De groepsfoto's worden gemaakt en jullie vervolgen je weg richting de kerk. Na een laatste paar foto's zwaai ik jullie gedag. Om nu samen met jullie terug te kunnen kijken op een fantastische dag!

 

 

Kapster en visagie bruid:  Hair bij H    https://www.hairbyh.nl

Trouwjurk: Julia Rosa Bruidsmode https://julia-rosa.nl/

Trouwpak: Verschoor Sliedrecht https://www.verschoorstore.nl/

Bloemen: Bloemmijntje  http://bloemmijntje.nl/

Trouwauto: Romar Mustang Trouwvervoer 

Huwelijksvoltrekking: Raadhuis Sliedrecht https://www.hairbyh.nl/over-hanna/http://www.trouweninzuidholland.com/trouwen-in-sliedrecht/

Fotograaf: Thamara Aarnoudse Fotografie


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Janneke
3 jaar geleden

Een prácht bruidspaar op een fantastische dag, dat is terug te zien op de mooie foto's!