Newborn Timo

Welkom kleine Timo! Je papa, mama en grote broer hebben uitgezien naar je komst! En daar ben je dan. Zo mooi, zo klein en zo bijzonder. Je grote broer friemelt aan je teentjes en pakt je vingertjes vast. Als jullie wat groter zijn zullen jullie vast samen stoeien en spelen! Het was gezellig om een ochtendje bij jullie te zijn en mee te genieten van het wonder van een nieuw leventje!

Lees meer »

Bloesem cakesmash

Op de eerste warme dag van het jaar staat er een cakesmash op de planning. Buiten staan de perenbomen in vol ornaat te bloeien. De geur van de bloesem hangt overal. Geen moeilijke keus, naar buiten met de taart! Het is een heerlijk ochtendje waar we genieten van deze vrolijke meid die bijna 1 jaar wordt! En die taart...? Daar weet ze wel raad mee! Gewoon vol met haar gezichtje erin :) Er was aan het eind weinig meer van over! Maar dat mag als je 1 jaar wordt! 

Lees meer »

Maartje!

Welkom lief klein Maartje! Wat een lieve naam he. En ook echt een familienaam.. Vernoemt naar oma en oud-oma dus nog extra bijzonder ook! Het lieve zusje van Judah, die tijdens het spelen verzuchtte, 'mam, ik ben echt blij met mijn zusje'. Hoe lief!

Lees meer »

Zusjes

Duna komt gezellig langs voor een portretshoot zodat ik kan oefenen met verschillende belichtingstechnieken. Het is altijd leuk om bezig te zijn met opdrachten om jezelf te blijven ontwikkelen. Leuk dat haar zusje ook mee  is, kunnen we gelijk een mooie foto van samen maken!

Lees meer »

Newborn Juda

Op een donkere vrijdagmorgen stap ik bij Juda binnen. Wat een mooi mannetje ben je! Je bent al lekker in bad geweest en krijgt van mama mooie kleertjes aan! Maar slapen... nee hoor, dat heb je de hele week al gedaan. Dus eerst maar eens een foto van je oogjes. Die gelijk het licht opzoeken!

Lees meer »