Liefde op de hei. Ruben en Jette

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 11:46

Een stralende zon, prachtige natuur en het allerbelangrijkste: een verliefd stel! De beste ingrediënten voor de prachtige trouwdag van Ruben en Jette! De vorst zat nog op de heidetakjes toen Jette Ruben voor het eerst zag op dit mooie plekje tussen Nunspeet en Ermelo. Beide families waren aanwezig bij de eerste ontmoeting op de hei waar we dus ook gelijk wat groepsfoto's van beide gezinnen konden nemen. Een perfecte locatie! Het leuke was ook dat de uitgekozen kleuren heel goed bij de omgeving pastte! Een stoer bruin ruit pak, vintage groene auto, top gewoon!

Veel mensen feliciteerde Ruben en Jette tijdens de drive-thru receptie waar ze een goed gevulde tas meekregen met heerlijke taartjes van Marjolein Bakt uit Ameide. Ja, de winnaar van Heel Holland bakt!

Helaas konden de daggasten alleen bij de kerkdienst aanwezig zijn maar dat is uiteindelijk toch ook echt het mooiste moment van de dag! Onder de tonen van Pachelbel, gespeeld door de zus van Jette neemt het bruidspaar, met mondkapje, plaats. De broer speelt gitaar, vader is ouderling wat een heerlijke persoonlijke bruiloft!

Klaar om samen verder te gaan.. op naar Ethiopië en de rest van jullie levensreis.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.